RINA YOSHIKA

FOTO Zastrašujuć pad japanske olimpijke: Vrištala je i plakala od bolova

Foto: Reuters
1/12
03.02.2022.
u 22:30

Nije poznato u kakvom je točno zdravstvenom stanju, no sigurno nije dobro jer je Japanski olimpijski odbor već službeno priopćio da Yoshika neće nastupati na Igrama već će se vratiti u Japan čim bude stabilno.

Zimske olimpijske igre u Pekingu još nisu počele, a dogodila se teška nesreća u kojoj je stradala japanska sportašica Rina Yoshika (25).

Tijekom snowboarding treninga u snježnom parku pala je i ostala nepomično ležati. Ubrzo joj je pristigla pomoć, a nesretnica je vrištala i plakala od bolova.

Trebalo je oko 20 minuta da je na nosilima dovedu do vozila Hitne pa prevezu u bolnicu, gdje joj se pruža odgovarajuća skrb.

Nije poznato u kakvom je točno zdravstvenom stanju, no sigurno nije dobro jer je Japanski olimpijski odbor već službeno priopćio da Yoshika neće nastupati na Igrama već će se vratiti u Japan čim bude dovoljno stabilna.

2022 Beijing Olympics - Snowboard - Men's and Women's Slopestyle Training - Genting Snow Park, Zhangjiakou, China - February 3, 2022. Rina Yoshika of Japan after falling during training REUTERS/Dylan Martinez Photo: Dylan Martinez/REUTERS
Foto: Dylan Martinez/REUTERS

Trebala je nastupati u disciplinama "slopestyle" 5. veljače i "big air" 14. veljače. U njima će Hrvatsku predstavljati Lea Jugovac.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije