LIGA NACIJA

Francuska ostala bez Mbappea. Deschamps otkrio o čemu je riječ

Champions League - Lille v Real Madrid
Foto: BENOIT TESSIER/REUTERS
1/3
03.10.2024.
u 19:13

Mbappe je u 10 nastupa za Real zabio sedam golova, a unatoč njegovom nepozivanju, Deschamps na krilnim pozicijama i dalje ima vrlo kvalitetne reprezentativce

Kylian Mbappe izostavljen je iz francuske reprezentacije za nadolazeću Ligu nacija unatoč povratku nakon ozljede ovaj tjedan. Napadač Real Madrida propustio je nedjeljni remi 1-1 s Atletico Madridom zbog ozljede bedra, ali je nastupio u šokantnom porazu 1-0 od Lillea u srijedu u Ligi prvaka. Ipak, izbornik Francuske Didier Deschamps nije uključio 25-godišnjaka za utakmice protiv Izraela i Belgije.

„Ne želim riskirati s Mbappeom. On bi mogao igrati, ali u ovom trenutku to nije ključno i bolje je da preskoči ova dva susreta“, rekao je Deschamps. Francuski izbornik za ovaj ciklus nije pozvao N'Gola Kantea i Adriena Rabiota, kao i Antoinea Griezmanna koji je objavio kraj reprezentativne karijere.

GALERIJA Raskoš u kojoj živi Luka Modrić: Vila s više od 2500 kvadrata i skupi automobili

Champions League - Lille v Real Madrid
1/19

Mbappe je u 10 nastupa za Real zabio sedam golova, a unatoč njegovom nepozivanju, Deschamps na krilnim pozicijama i dalje ima vrlo kvalitetne reprezentativce. Za listopad je na popis stavio igrače PSG-a Bradleyja Barcolu i Ousmanea Dembelea.

Francuzi će obje utakmice u listopadu igrati u gostima. Prvo će 10. listopada u Budimpeštu na noge Izraelu, a 14. listopada će igrati protiv Belgije u Bruxellesu. U ovom trenutku drže drugo mjesto s tri boda koliko ima i Belgija, a Italija je prva s maksimalnih šest, dok Izrael nema nijedan.

VIDEO Pročitajte što regionalni mediji pišu o nevjerici u Maksimiru. Spominju da je Bjelici 'puknuo film'

Komentara 1

Avatar barba_arba
barba_arba
21:14 03.10.2024.

Oli će ubuduće igrati za Čad ili Sudan?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije