Abdel Bouhazama

Francuski trener u velikom skandalu zbog komentara oko optuženog igrača: 'Svi smo već dirali cure'

FOOTBALL : Paris St Germain Vs Angers - Ligue 1 - 11/01/2023
Foto: Michael Baucher
1/4
07.03.2023.
u 10:32

Chetti je optužen za seksualno napastovanje. Bouhazami, koji u 11 utakmica na klupi u prvenstvu nije ostvario nijednu pobjedu, komentar bi se mogao gadno obiti o glavu.

Angers je dotaknuo dno, započinje tekst u Le Parisienu o klubu koji se nalazi na posljednjem mjestu ljestvice francuske Ligue 1. Možda i najgori poraz doživjeli su upravo u nedjelju, kada ih je s 5:0 sa svog terena ispratio Montpellier. No, nisu samo rezultati problem u klubu koji je zadnju ligašku pobjedu ostvario još sredinom rujna protiv Nice (2:1). Naime, njihov igrač Ilyes Chetti optužen je za seksualno napastovanje, a riječi trenera Abdela Bouhazame, koji je stao u njegovu obranu, samo su stvorili dodatne probleme...

Njihov strateg, naime, pokušao je motivirati svoje igrače protiv gostovanja kod Montpelliera, umanjujući aferu svojeg igrača. Kao da nemaju dovoljno problema, prikovani su za dno i u ligi su skupili svega 10 bodova, koliko i zaostaju za pretposljednjim Troyesom. Gol-razlika im je -37...

- Nije loše, svi smo već dirali cure - želio je Bouhazama opravdati postupke za koje je optužen Chetti, ali to bi mu se moglo gadno obiti o glavu. 

Inače, Bouhazama (54) nije upisao slavlje u nijednoj od 11 prvenstvenih utakmica koliko je vodio Angers s klupe. Prije toga, vodio je različite uzraste u školi nogometa, a čini se da im neće uspjeti pomoći u borbi za ostanak u prvoligaškom društvu. 

18 December 2021, Qatar, Al Khor: Algeria's Ilyes Chetti (R) and Tunisia's Hannibal Mejbri battle for the ball during the FIFA Arab Cup final soccer match between Tunisia and Algeria at Al Bayt Stadium. Photo: Mahmoud Hefnawy/dpa Photo: Mahmoud Hefnawy/DPA
Foto: Mahmoud Hefnawy/DPA

Što se samog igrača tiče, Ilyes Chetti (28) mora se zbog optužbi oko napastovanja u noćnom klubu tijekom zimske stanke pojaviti na sudu u travnju. U Angers je stigao prošlog ljeta iz tuniškog Esperancea. Chetti ima i tri nastupa za reprezentaciju Alžira. 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije