PROMJENE U SPLITU

Gattuso se predomislio: Otpisani dvojac vraćen u prvu momčad Hajduka

Varaždin: Utakmica NK Varaždina i Hajduka u 24. kolu SuperSport HNL-a
Foto: Vjeran Zganec Rogulja/PIXSELL
1/2
23.08.2024.
u 17:56

Promjena je uslijedila nakon što su razgovarali s trenerom Gennarom Gattusom i izrazili želju da ostanu u klubu. Još uvijek nije jasno hoće li biti u konkurenciji za sljedeću utakmicu protiv Istre u Puli

Yassine Benrahou i Leon Dajaku, koji su do sada trenirali odvojeno od ostatka momčadi Hajduka i tražili nove klubove, jutros su se priključili prvom timu na treningu na Poljudu, javljaju domaći mediji. Promjena je uslijedila nakon što su razgovarali s trenerom Gennarom Gattusom i izrazili želju da ostanu u klubu. Još uvijek nije jasno hoće li biti u konkurenciji za sljedeću utakmicu protiv Istre u Puli.

Podsjetimo, Hajduk proživljava turbulentan početak sezone 2024/25. Gotovo tradicionalna ljetna euforija, dodatno potaknuta senzacionalnim ulaznim transferom Ivana Rakitića, brzo je splasnula. Nakon što su sa samo 2:0 nadvladali farski HB Torshavn, bijeli su ispali iz kvalifikacija za Konferencijsku ligu na domaćem terenu protiv Ružomberoka, slovačke momčadi vrijedne svega 6.75 milijuna eura.

Povrh toga, na domaćim su terenima uz puno sreće i jedan nepriznat regularni gol svladali Slaven Belupo, remizirali s Lokomotivom pa nešto spretnije nadjačali Varaždin. Svemu je doprinijelo igrački zvučno ime Gennara Gattusa koji se na mjestu trenera za sada nije osobito iskazao.

Hajduk sada čeka utakmica četvrtog kola Hrvatske nogometne lige. Njegova će momčad ovoga puta ići na gostovanje u Pulu, kod Istre 1961. Premda ulaze kao očigledni favoriti, kako će utakmica teći, saznat ćemo tek u nedjelju od 18.15.

VEZANI ČLANCI:

FOTO Ovo je popis najskupljih igrača HNL-a! Jedan igrač je pomeo svu konkurenciju

Varaždin: Utakmica NK Varaždina i Hajduka u 24. kolu SuperSport HNL-a
1/13

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije