TRENER HAJDUKA

Gattuso zadovoljan nakon prolaska: Igrači s manjom minutažom su dobili priliku i nitko se nije ozlijedio

Susret Bilogore i Hajduka u šesnaestini finala SuperSport Hrvatskog nogometnog kupa
Foto: Matija Habljak/PIXSELL
1/8
17.09.2024.
u 19:11

- Iskoristio sam priliku i dao minutažu igračima koji nisu mnogo igrali, Mate, Zvone, vraća se Sigur, svi su dobili svoju minutažu da se vrate u ritam utakmica i sama ta činjenica je zadovoljstvo za mene kao trenera - rekao je Gattuso

Nogometaši Hajduka plasirali su se u osminu finala Hrvatskog kupa svladavši u Grubišnom Polju momčad četvrtoligaša Bilogoru s 4:0. Pogotke su za Splićane postigli Yacine Benrahou (24), Zvonimir Šarlija (53), Mate Antunović (56) i Dario Melnjak (82). 

Na put za Grubišno Polje odlučio je Gennaro Gattuso krenuti bez najvećih zvijezda Marka Livaje, Filipa Krovinovića, Ivana Rakitića i Filipa Uremovića koji su dobili poštedu i odmor.

No, šareni sastav Hajduka odradio je posao pa je trener Hajduka zadovoljan.

- Sama činjenica što se igralo na ovako teškom terenu, a nitko se nije ozlijedio, te smo pobijedili, već je dovoljan uspjeh za klub i mene. Iskoristio sam priliku i dao minutažu igračima koji nisu mnogo igrali, Mate, Zvone, vraća se Sigur, svi su dobili svoju minutažu da se vrate u ritam utakmica i sama ta činjenica je zadovoljstvo za mene kao trenera - rekao je Gattuso, prenosi Dalmatinski portal.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije