US OPEN

Goran prokomentirao nastup Đokovića u SAD-u: Za mene je sve to veliko sr*nje!

Wimbledon
HANNAH MCKAY/REUTERS
02.08.2022.
u 21:52

'Mislim da bi 90 posto tenisača prestalo igrati da im se to dogodilo. Nole je borac i sportski genij' - kaže slavni Splićanin i osvajač Davis Cupa.

Još uvijek se ne zna hoće li Novak Đoković moći nastupiti na zadnjem Grand Slamu sezone. Kako stvari stoje, Đoković neće smjeti doletjeli u SAD-u i tako zaigrati na US Openu. Još nisu umrle sve nade aktualnog pobjednika Wimbledona, ali su jako tanke, priznao je to i njegov trener Goran Ivanišević.

- Uvijek nam ostaje nada. Novak će učiniti sve kako bi nastupio na US Openu, možda dobije posebnu vizu. Osobno, mislim da nema šanse da Joe Biden promijeni pravila prije turnira. Za mene je to sve besmisleno i s*anje - jasno je poručila hrvatska teniska legenda.

- Ako ste cijepljeni i pozitivni smijete ući u SAD, a ako niste cijepljeni i negativni ste, ne možete. Previše je tu politike u sportu. Obzirom da nije cijepljen, Novak do kraja nije znao hoće li igrati u Parizu. - rekao je veliki Goran za talijanski Repubblicu.

Podsjetimo, srpski tenisač je u finalu Wimbledona svladao problematičnog Nicka Kyrgiosa.

>> Doček za Milija Poljička, juniorskog pobjednika Wimbledona

Komentara 5

DU
Deleted user
09:25 07.08.2022.

Svi americki sportisti,koji nisu cjepljeni(vakcinisani),nemaju zabnrne ulaska u druge drzave koje imaju isti rezim kao i amerika,ali za europljaneto ni je isto,sr,ta drzava je sra.......

DO
domolub
22:42 02.08.2022.

ma daj ivsniseviću ne k

Avatar southman
southman
07:02 03.08.2022.

Vrijede li ta pravila za sve ili samo za Đokovića ?? Uđi ti u SAD bez cijepljenja !?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije