Košarka

Giriček, Joke i Bažda u akciji protiv nasilja navijača

Josip Vranković
Daniel Kasap/Pixsell
06.12.2015.
u 07:15

Zanimljivu ideju prenio je pak Vranković koji je za igranja u Poljskoj svjedočio tome kako navijači suprotstavljenih klubova na dan utakmice igraju svoje "derbije".

Hrvatski košarkaški savez uključio se u akciju "Navijači protiv nasilja" koju je pokrenula Turska i u koju su se zasad uključile još i Španjolska, Litva i Bugarska. Kako bi se sastavilo nacionalno izvješće o stanju u zemlji u kojoj na košarci nema puno publike pa nema ni većih problema, HKS je na KIF-u organizirao radnu konferenciju uz nazočnost i nekolicine bivših reprezentativaca kao što su Gordan Giriček, Joke Vranković i Marino Baždarić.

Malobrojnim našim navijačkim skupinama (Tornado, Funcuti, Fakini, Smogovci...) zacijelo će se najviše svidjeti planirani navijački skupovi, ali i to što će neki od njih imati priliku nastupiti na navijačkom haklerskom turniru u Kaunasu. Zanimljivu ideju prenio je pak Vranković koji je za igranja u Poljskoj svjedočio tome kako navijači suprotstavljenih klubova na dan utakmice igraju svoje "derbije".

>> Tomislav Zubčić demantirao da odlazi igrati u Oklahomu

Komentara 1

Avatar comandante
comandante
08:16 06.12.2015.

wtf

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije