Luka Kapulica

Gorica 'otela' Hajduku jednog od najtalentiranijih igrača generacije i kapetana momčadi

Luka Kapulica
HNK Gorica
20.04.2022.
u 12:31

Za mlade hrvatske selekcije Luka je skupio 14 nastupa, a u Gorici će konkurirati i za juniorsku i za seniorsku momčad.

Luka Kapulica, hrvatski U-17 reprezentativac, kapetan kadetske momčadi splitskog Hajduka i jedan od najdarovitijih igrača svoje generacije u Hrvatskoj, postao je novi igrač HNK Gorice.

- Jako sam sretan i zadovoljan što je sve dogovoreno, što sam postao član Gorice. Predsjednik je izrazio snažnu želju da dođem ovdje, svidio mi se projekt koji su mi ljudi iz Gorice predstavili i zapravo je odluka bila lagana - rekao je Kapulica, posljednjih šest godina jedan od najdarovitijih igrača u omladinskoj školi Hajduka.

- Nogomet sam počeo igrati kao šestogodišnjak u NK Pomaku, jednom kvartovskom klubu u Splitu, a s 11 godina otišao sam u Hajduk, iz kojega sam dolazim u Goricu. Prošao sam u posljednje vrijeme reprezentacije od U-15 do U-17, a ako bih se opisivao kao igrača, rekao bih da mi se sviđa Marcela Brozovića, pogotovo njegova količina trke, budući da i ja mogu puno trčati. Uz to, sviđa mi se i kako je Brozović opušten dok igra, tome i ja težim. Evo, sad sam i došao u njegov kraj, u Turopolje...

Za mlade hrvatske selekcije Luka je skupio 14 nastupa, a u Gorici će konkurirati i za juniorsku i za seniorsku momčad.

- Želja mi je samo što bolje se razvijati kao igrač, dokazivati se i davati sve od sebe na svakom treningu, na svakoj utakmici - zaključio je Kapulica.

>> Pogledajte i atmosferu na treningu Hajduka uoči derbija

Ključne riječi

Komentara 5

DU
Deleted user
13:26 20.04.2022.

Hajduk nastavlja po starom. Niti skautiraju mlade a one koji se slučajno zateknu u klubu ne znaju zadržati, kupiti će 5-6 ostarjelih propalih igrača na 5-6 kontinenata i kukati da ih se krade i šikanira u HNL-u!!

TO
Tomi
12:37 20.04.2022.

Kako to, kako?

ZG
Zeljko Grabar
13:36 20.04.2022.

Pa to najbolje govori o pametnoj politici i strucnom vodstvu Hajduka koji navodno planira velike rezultate a talenti iz vlastitog dvorista mili moji kuda koji, jer se na raznim ugovornim makinacijama sa otpisanim velikanima u pozamasnim godina moze na brzinu ugrabiti vise od ulaganja u vlastite juniore. Pa ni djeca nisu slijepci da ne vide da interes "Naseg Hajduka" i svih koji se hrane i posluzuju sa svedskog stola zvan Hajduk nije okruzenje gdje bi se mogli razvijati. Najveci dio ce otici u Italiju, jer je osim kajkavskog najlakse nauciti talijanski a u Splitu tako i tako uvode nove razrede sa talijanskim jezikom ako ne za juniore onda za fasistoidne navijace koji zagorcuju normalne posjete utakmicama onim vecinskim normalnim ljudima koji bi u miru i uz kulturno navijanje i pjesmu rado gledali svoju momcad.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije