Puni su ga mediji

Grci bi Tudora mogli prozvati Tudorakis: 'S Pharosa je, naš je!'

Igor Tudor
Foto: Ivo Cagalj/PIXSELL
20.06.2015.
u 11:17

Po sezoni će zarađivati 240 tisuća eura.

Prava pomama u Grčkoj nastala je za Igorom Tudorom, novim trenerom PAOK-a, koji je potpisao trogodišnji ugovor i po sezoni će zarađivati 240 tisuća eura. Uporni grčki mediji pretražuju svaki detalj iz Tudorova životopisa. Grci citiraju, prepisuju, zovu hrvatske novinare, tvitaju, šalju mailove...

Sada je postalo bitno i to što je Tudor s Hvara, uskoro će sigurno pronaći da je Tudor zapravo Tudorakis... Naime, iz povijesti je poznato da su stari Grci naselili naš elitni otok još 385. godine prije Krista, a nazvali su Pharos.

Naravno, prelistavaju se njegovi dani na klupi Hajduka, a fotografija na kojoj Tudor slavi gol s navijačima na utakmici Hrvatskog dragovoljca i Hajduka u Kranjčevićevoj postala je iznimno popularna.

>> Pranjić: Tudor će u PAOK donijeti disciplinu, znam to po igračima Hajduka

Komentara 2

DH
dalibor.hren
11:45 20.06.2015.

Mogao bi na Pharosu završiti prije Božića!

Avatar Cugam-Domoljubno
Cugam-Domoljubno
13:39 20.06.2015.

Grci bi Tudora mogli prozvati West Balkanakis: 'S Jadranskog Balkana je, naš je!'

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije