HRVATSKI KOŠARKAŠ

Grobari zviždali Hezonji, a on kaže: I ja bih se derao protiv Madrida da sam ovdje

Beograd: Hezonja zabio 17 poena što nije bilo dovoljno za pobjedu svog kluba
Foto: Dusan Milenkovic/ATA Iamges/PIXSELL
1/5
03.05.2023.
u 09:43

- Ja da sam ovdje isto bih se derao protiv Madrida. Bravo za njihovu ekipu isto, odigrali su odlično. Imali smo previše grešaka na početku, morat ćemo na treningu kako ćemo se pripremiti za utakmicu u četvrtak, izaći i pokušati opet pobijediti - rekao je Hezonja

Košarkaši Real Madrida pobijedili su u Beogradu Partizan 82-80 (19-32, 26-16, 21-15, 16-17) u trećem četvrtfinalnom susretu Eurolige čime su smanjili zaostatak u seriji na 1-2. Partizan je uz veliku podršku s tribina odlično otvorio utakmicu, serijom 12-0. U transu je Partizan igrao tijekom prve četvrtine koju je dobio 32-19, ali se potom Real polako vraćao u igru te je priključak uhvatio do poluvremena, a u trećoj dionici i poveo.

Kroz veliki dio drugog poluvremena Madriđani su vodili, ali je tri minute prije kraja Nunnally pogodio tricu za prednost Partizana 77-75. No, ključnom se pokazala trica Williams-Gossa na drugoj strani, 25 sekundi prije kraja, kojom je Real poveo 80-77. Potom je hrvatski reprezentativac Mario Hezonja pogodio slobodna bacanja za 82-77 čime je Real osigurao smanjenje u seriji na 1-2.

Navijači Partizana su mu zviždali, no Hezonja im to nije zamjerio.

- Cijeli svijet zna kakva će biti atmosfera ovdje. Jedni od najboljih navijača na svijetu, klub također. U situaciji smo kakvoj jesmo. Znali smo svi da ćemo biti dočekani kako smo dočekani. Kapa dolje svima, navijaju svi za svoju ekipu. Ja da sam ovdje isto bih se derao protiv Madrida. Bravo za njihovu ekipu isto, odigrali su odlično. Imali smo previše grešaka na početku, morat ćemo na treningu kako ćemo se pripremiti za utakmicu u četvrtak, izaći i pokušati opet pobijediti - rekao je Hezonja za Sport Klub.

U četvrtak je četvrta utakmica, opet u Beogradu.

- Ako o ovoj utakmici pričamo u superlativima, zamislite kako će biti u četvrtak. Njima igrač više, nama Deck, odmah razina više. Bit će još bolja utakmica.

Hoće li igrači Reala lakše spavati nakon pobjede?

- Spavamo mi lagano, možda nam je to i problem nekad. Nikakvih problema nismo imali, svaka čast treneru Obradoviću i igračima. Znao sam da neće biti problema - zaključio je Hezonja.

Komentara 1

KU
Kujttim
14:48 03.05.2023.

Nakon onog pokolja u beogradskoj osnovnoj školi i "grobari" će zaplakati. Užas! Ne znam kome će biti do košarke. Mislim da će Partizan zatražiti odgodu utakmice.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije