ODUŠEVLJEN ČILEANCEM

Guardiola: Sanchez mi je ukrao srce...

'Barcelona\'s Chiliean forward Alexis Sanchez (L) celebrates with Barcelona\'s Brazilian defender Daniel Alves after scoring during the Spanish League football match between FC Barcelona and  Rayo Val
'LLUIS GENE'
19.01.2012.
u 13:09

– Taj je momak nevjerojatno skroman, a ne mogu riječima opisati koliko se žrtvovao tijekom ogleda kod Reala.

U sedmom uzastopnom pohodu na Santiago Bernabeuu nogometaši Barcelone ostali su neporaženi. U prvoj utakmici četvrtfinala Kupa kralja slavili su sa 2:1, u strijelce su se upisali Puyol i Abidal, no trener Pep Guardiola hvalospjeve je posvetio Čileancu Alexisu Sanchezu.

– Želim posebno zahvaliti jednom igraču. Alexis Sanchez naprosto je odigrao fantastičnu, genijalnu utakmicu. Taj mi je momak ukrao srce današnjom predstavom. Veličanstveno... – govorio je Pep i nastavio:

– Mislim da je klub napravio sjajan posao tijekom ljeta. Njegov transfer je bio pravi potez. Taj je momak nevjerojatno skroman, a ne mogu riječima opisati koliko se žrtvovao tijekom ogleda kod Reala – zaključio je strateg Barcelone.

Komentara 2

HR
hrvatin
16:03 19.01.2012.

Ne bih htio biti pristran i pretjerivati,ali Barcelona je barem pet puta bolja od Reala i od bilo koga na svijetu.Dodju na Bernabeu i nedaju Realu da takne loptu.Fantazija!

MG
mgodek2
16:18 19.01.2012.

Rijetko kome upali transfer, fao što je to uspjelo Barceloni ljetos. SANCHIZ i FABERGAS. Da li je uopće moguće bolje?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije