SAMO TROŠE

Gubi li Chelsea kompas? Doveli novog igrača za 30 milijuna eura

Foto: Chelsea FC
1/3
Autori: Vecernji.hr, Hina
29.01.2023.
u 11:29

Novi vlasnik kluba, Amerikanac Boehly, na pojačanja je potrošio već 500 milijuna eura. Chelsea je tek 10. na tablici Premier lige.

Desni bek Lyona Malo Gusto potpisao je s engleskim prvoligašem Chelsea ugovor do lipnja 2030. godine vrijedan 30 milijuna eura i pet milijuna bonusa, objavio je francuski klub u nedjelju.

Devetnaestogodišnji Gusto, koji je za Lyonu odigrao 77 utakmica u svim natjecanjima, ostat će na posudbi do kraja sezone u Olympique Lyonnaisu, trenutno devetom u francuskom prvenstvu.

Novi vlasnik Chelseaja Todd Boehly po mnogima gubi kompas, jer je na pojačanja potrošio već 500 milijuna eura. Bluesi su na tablici Premier lige tek 10. s 29 bodova. 

Standings provided by Sofascore

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije