EL CLASICO

Guti: Nije Messi jedini o kojem moramo brinuti

Guti
Reuters
07.04.2010.
u 20:59

Genijalnost Lionela Messija iz uzvratne četvrtfinalne utakmice Lige prvaka između Barcelona i Arsenala (4:1) nije previše uzbudila Gutija pred subotnji "El Clasico".

Podsjetimo da je argentinski napadač postigao sva četiri pogotka u pobjedi katalonskoga kluba, stigao do brojke 40 golova u 45 utakmica ove sezone i najavio sjajan ogled na Santiago Bernabeu.

Realov veznjak Guti tvrdi da od Messija ništa novoga nije vidio:

- Nije trebao zabiti četiri gola da bismo znali kakav je. On je najbolji nogometaš svijeta i to dokazuje u svakoj utakmici, ali mi moramo složiti strategiju protiv Barcelone, a ne samo protiv njega.

- Kada igramo kod kuće uvijek smo favoriti. Igramo na Barceloninoj razini s time da su oni zadržali okosnicu momčadi, a mi kupili osam-devet igrača. Priželjkujem tijek utakmice u kojoj ćemo mi stići do ranog pogotka, jer bi u slučaju drugačijeg scenarija bilo uistinu teško igrati. Kada Barcelona povede zna postaviti igru tako da kontrolom lopte onemogućavaju suparnika.

- Možemo im se suprotstaviti u utakmici u kojoj će pobjeda biti važna i sa psihičkog aspekta - zaključio je Guti.

Real i Barcelona bodovno su izjednačeni na vrhu Primere pred susret 31. kola. Vodeći je ipak "kraljevski klub" zbog razlike u višku pogodaka (57-56).

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije