S društvenih mreža

Haaland nasmijao obožavatelje: Pogledajte što je napravio fanu u dresu Uniteda

Champions League Final - Manchester City v Inter Milan
Foto: MOLLY DARLINGTON/REUTERS
1/3
22.06.2023.
u 15:50

"Kupi novi dres", rekao je 22- godišnji norveški napadač Erling Haaland nakon slikanja svome mladom obožavatelju koji je nosio dres gradskog rivala Manchester Uniteda.

Zvijezda novog europskog prvaka i jedna od najvećih mladih nada svjetskog nogometa Erling Haaland ponovo je nasmijao publiku. Navijače je dakako zadivio s 52 gola i iznimnim doprinosom u osvajanju čak tri postolja. Zaslužio je kandidaturu za Zlatnu loptu, a među milijunima obožavatelja nisu samo navijači Cityja, već i njihovog gradskog rivala, Uniteda.

Naime, Twitterom se širi snimka njegovog odnosa s fanovima. Norveškom napadaču prišao je dječak i zamolio ga za fotografiju. Na sebi je imao dres Manchester Uniteda.  Usprkos tome Haaland je pristao na fotografiju, no odlučio se i našaliti pa je prekrio klupski grb na dresu.

VEZANI ČLANCI:

"Sad možete slikati", rekao je Haaland kroz smiješak okupljenim novinarima. "Kupi novi dres", rekao je nakon slikanja svome mladom obožavatelju na radost svih nazočnih.

VIDEO Modrić donio konačnu odluku: 'Posljednjih se dana čak premišljao. Teško je odoljeti bogatstvu'

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije