NIJE DOBRO

Hajduk dobio žestoku kaznu od Uefe. Splićanima prijete drastične sankcije i zatvaranje tribina

Navijači na susretu Hajduka i PAOK-a u 3. pretkolu Konferencijske lige
Foto: Ivo Cagalj/PIXSELL
1/5
02.09.2023.
u 16:56

Europska nogometna federacija udarila je sankcije hrvatskom prvoligašu zbog nepravilnosti na utakmici s PAOK-om

Splitski Hajduk ispao je od grčkog PAOK-a u trećem pretkolu Konferencijske lige, a Uefa je poslala 'čestitku' bijelima i kaznila ih s ukupno 42 tisuće eura zbog događanja na tribinama Poljuda. Kako je navedeno u obrazloženju Uefe, kazna od 14 tisuća eura odnosi se na blokirane prolaze za gledatelje, a preostalih 28 tisuća eura zbog upotrebe pirotehničkih sredstava.

VEZANI ČLANCI:

Međutimm, Hajduk može biti kažnjen još žešće i to s praznom tribinom u domaćem prvenstvu ako se ponovi prekršaj za rasizam po članku 87. Prvoplasirani klub SuperSport HNL-a ove je sezone kažnjen već tri puta, prvi put u prvom kolu protiv Dinama, zatim protiv Rijeke na Poljudu i treći put na gostovanju kod Rudeša.

Kazne su svaki puta sve oštrije za prijestupnike, a discplinski sudac može izreći i zatvaranje dijela tribina, odnosno utakmicu bez gledatelja, ako se ovi događaji više puta ponove. 

Komentara 6

LE
lector2corrector
19:50 02.09.2023.

nagradite izgrednike ljetovanjem u Grčkoj i stvar riješena.

Avatar mrIvan
mrIvan
17:10 02.09.2023.

Pitanje je zašto disciplinski sudac to već nije napravio?

Avatar berija1
berija1
20:01 02.09.2023.

Sad ce poskupiti ulaznice , Split je to😎

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije