POTPISAN UGOVOR

Hajduk doveo prvo pojačanje ovoga ljeta! 'Ovo nam je bila prioritetna pozicija'

Abdoulie Sanyang
hajduk.hr
18.07.2024.
u 19:26

U prošloj sezoni odigrao je 31 utakmicu za Grenoble. Novi krilni napadač Bijelih do sada je 10 puta nastupio za nacionalnu vrstu Gambije.

Abdoulie Sanyang "Bamba" novi je krilni napadač Hajduka nakon što je s Grenoble Foot 38 dogovoren njegov transfer na Poljud. Sanyang je za Bijele potpisao ugovor do ljeta 2027. godine, a nosit će dres s brojem 24. 

Sanyang ima 25 godina, rođen je 5. svibnja 1999. godine u Serekundi u Gambiji gdje je i započeo nogometnu karijeru u Superstars Akademiji, a 2018. godine otisnuo se u Europu zaigravši za bugarski Hebar. Nakon toga igrao je za belgijske Lommel i Beerschot, a posljednje dvije sezone bio je član Grenoble Foot 38 koji se natječe u drugoj francuskoj ligi.

U prošloj sezoni odigrao je 31 utakmicu za Grenoble. Novi krilni napadač Bijelih do sada je 10 puta nastupio za nacionalnu vrstu Gambije. 

- Abdouli je profil invertiranog desnog krila što nam je bila prioritetna pozicija u aktualnom prijelaznom roku. Radi se o igraču odličnih brzinskih sposobnosti, dobrog driblinga i kretnji po dubini. U procesu skautinga je već dvije godine, a trener Gattuso i njegov stožer označili su ga kao igrača kojeg žele imati kao opciju na poziciji desnog krila - istaknuo je sportski direktor Nikola Kalinić

Abdoulie Sanyang prvo je pojačanje Hajduka (ne računajući trenera Gennara Gattusa). Uskoro se očekuje i potvrda dolaska Ivana Rakitića.

>> Ovako izgleda Modrićev penthouse u centru Zagreba. Vatreni je platio bogatstvo

Abdoulie Sanyang
1/17
 

Komentara 1

XY
XYZ52
20:05 18.07.2024.

Ima brzinu a novodno i dribling, te ce sada nauciti igrati nogomet.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije