igra toplo-hladno

Hajduk popunjava rupe: Nloga i Iluridze bi trebali potpisati

Giorgi Illuridze
sportall.ambebi.ge
29.08.2013.
u 20:46

Trener Hajduka Igor Tudor kao igrač bio je često nepromišljen u nastupu, kao trener naučio je biti smireniji

Nakon kiksa u Puli malo tko je očekivao takav pobjednički hod Hajduka u Maksimiru protiv Lokomotive 3:1. Dugo su lokosi bili kost u grlu Hajduku, ali otkako je na klupu sjeo Igor Tudor, tradicija se okrenula. Hajduk se s lakoćom obračunava s Lokomotivom, protiv \"plavo-bijelih\" prošle sezone osvojili su Kup Hrvatske, a sada je stigla i važna prvenstvena pobjeda. Tudor je za Tomislava Ivkovića postao crna mačka (u četiri utakmice ima dvije pobjede i dva remija), nije Lokomotivinu treneru baš dobro sjelo ni medijsko prepucavanja s trenerom bijelih. Rekao je ovo, pa ono, pa nije rekao, a Tudor će hladnokrvno \"o isprici ćemo kada pogledam videozapis\". Zanimljiv je tip taj Tudor, drži gard, ne dopušta na sebe. Neće nikome s njim biti lako. I kao igrač uvijek je pokazivao osobnost, ponekad i negativno, ali stav je ono što ga je uvijek krasilo. Takav je i kao trener, s tim da se savršeno kontrolira.

– S vremenom sam naučio neke stvari, stariji sam i iskusniji u odnosu na igračke dane – objašnjavao nam je nedavno Tudor.

Taj mladi Hajduk očito će igrati toplo-hladno, ni Tudor ne može biti siguran u izvedbu svojih igrača. Zasad, barem što se prvenstva tiče, ima puno više tih ugodnih razdoblja. Hajduku slijedi subotnji dvoboj u Osijeku, trebalo bi to biti najlakše gostovanje od ova tri. U odnosu na Istru i Lokomotivu Osijek je zaista slabija momčad, ali s Hajdukom se nikad ne zna. Nema dvojbi da će biti zanimljivo. A Hajduk je krenuo u finiš prijelaznog roka. Stigao je Kamerunac Thierry Makon Nloga, već je s momčadi na slavonskoj turneji i do kraja tjedna trebao bi potpisati ugovor.

Nloga je trebao završiti u Dinamu, već je imao jamstveno pismo s adresom maksimirskog kluba, ali na kraju je završio u Poljudu. Ugovor je potpisao 25-godišnji Haris Bukva, nekadašnji igrač Paschinga, Sturma i LASK-a. Stigao je sa slobodnim papirima, ugovor je potpisan u Zagrebu. Bukva igra na krilnim pozicijama, a bio je mladi reprezentativac Austrije, još kao klinac otišao je iz rodne Foče. Petak će donijeti i konačni odgovor gruzijskog napadača Iluridze iz Dila Gorija. Ugovor s Hajdukom u njegovim je rukama, treba ga samo potpisati i vratiti poljudskim odvjetnicima.

>> Hajduk doveo pojačanje: Bukva potpisuje za Splićane

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije