ZAVRŠILO 3:1

Hajduk poražen od njemačkog drugoligaša Sandhausena

Hajduk
Ivo Čagalj/Pixsell
22.01.2014.
u 18:03

Igor Tudor na travnjak je u prvom poluvremenu poslao momčad, koja bi mogla istrčati u prvoj utakmici nastavka sezone kada bijeli gostuju u Parku mladeži kod Splita.

U prvoj utakmici na turskim pripremama Hajduk s 3:1 (3:0) izgubio od prosječnog njemačkog drugoligaša Sandhausena. Nije dobro počelo na pripremama, nakon prvog poluvremena bilo je 3:0, sve je mirisalo na katastrofu, ali Splićani su dojam popravili u drugom dijelu kada su stisnuli obranu Sandhausena, a Bašiću je u 48. minuti uspjelo ublažiti poraz.

Igor Tudor na travnjak je u prvom poluvremenu poslao momčad, koja bi mogla istrčati u prvoj utakmici nastavka sezone kada bijeli gostuju u Parku mladeži kod Splita. Naime, bekovski par činili su Mikanović i Lučić, a u drugom dijelu zaigrali su Vršajević i Jozinović.

Poznato je da Jozinović zbog kartona ne može igrati protiv Splita, a Vršajević je blizu odlaska iz Hajduka. Turski mediji pišu kako je njegov odlazak u Sivasspor blizu kraja. Puno bolji dojam ostavila su klinci iz drugog dijela, u momčadi su bili 17-godišnjaci Bašić, Maloku i Basha.

Naravno, Tudor ne može biti zadovoljan porazom, neugodan je i ružan, ali valja napomenuti da je par sat prije dvoboja sa Sandhausenom momčad odradila trening.

Nije igrao Jean Kouassi, koji ima manjih problema i trenira odvojeno. Inače, utakmica je odigrana na WOW terenima u blizini hotela Kremlin Palace u kojem je Hajduk smješten.

Splićani u subotu, u Beleku, igraju dvije utakmice, najprije protiv južnokorejskog Gyeongnama, a potom protiv ruskog Amkar Perma.

Hajduk je igrao u sastavu Kalinić - Mikanović, Maloča, Milović, Lučić - Anđelković, Pašalić - Iluridze, Andrijašević, Tomičić - Maglica. U drugom dijelu igrali su Stipica - Vršajević, Nižić, A. Milić, Jozinović - Bradarić, Sušić - Bašić, Maloku, Bukva - Basha.

>> Hajduk objavio svoj etički kodeks koji moraju poštovati novinari!?

Komentara 3

LI
Lisabon
08:15 23.01.2014.

Evo dva primjera "objektivnog"novinarstva.Prije 2 dana je Dinamo izgubio od Zuricha 4-2.Naslov:Kako je Zurich razbio Dinamo,a u clanku ni slova o tome kako je Dinamo doputovao kasno navecer dan prije nakon 12 sati putvanja i da je to jutro imaoao trening.Hajduk jucer izgubi od njemackog drugoligasa 3-1 i naslov vidite gore.U tekstu je naglaseno da je Hajduk imao trening ujutro.Nema tragova o nekom "razbijanju","demoliranju" i sl.Ima jos jedna razlika,a ta je da je Dinamo igrao 2 poluvremena s potpuno izmjesanim sastavom (dakle ne najjacim),a Hajduk (kako pise u tekstu)sa sastavom s kojim planira poceti prvenstvo.

UN
unbekant
09:55 23.01.2014.

Svaki Njemacki cetvoroligas,moze naseg svakog prvoligasa pobjediti,a kamoli Njemacki drugoligasi,jer oni to igraju iz srca,a ne za trenere i peneze.

DU
Deleted user
10:51 23.01.2014.

Važno je sudjelovati !

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije