FILIP UREMOVIĆ

Hajdukov strijelac: Sigurno možemo bolje od ovoga, tek je prva utakmica

Split: Prva utakmica drugog pretkola Konferencijske Lige: HNK Hajduk - HB Torshavn
Foto: Ivo Cagalj/PIXSELL
1/7
26.07.2024.
u 08:26

- Zasluženo smo pobijedili. Možda je moglo biti i uvjerljivije od 2:0, ali i ovo je dobar zalog za budućnost, za drugu utakmicu – rekao je Uremović nakon utakmice

Filip Uremović postigao je prvi pogodak u 2:0 pobjedi Hajduka protiv HB Torshavna na Poljudu. Kalik mu je nakon ubačaja iz kuta glavom prenio loptu na drugu stativu odakle je stoper Bijelih pogodio mrežu gostiju. Ovo su njegovi dojmovi nakon utakmice. 

- Zasluženo smo pobijedili. Možda je moglo biti i uvjerljivije od 2:0, ali i ovo je dobar zalog za budućnost, za drugu utakmicu – rekao je Uremović nakon utakmice pa nastavio:

- Sigurno, ali moramo odraditi još jednu cijelu utakmicu. Tamo nas očekuju mnogo drugačiji uvjeti. Igra se na umjetnoj podlozi. Na to se moramo pripremiti.

Upitan je koliko ovaj Hajduk ima prostora za napredak

- Sigurno možemo bolje. Oni su u kontinuitetu utakmica, igraju ligu. Nama je ovo bila prva službena utakmica. Vjerujem da će to biti jako dobro kada se određeni igrači spreme, pripreme, kada se proširimo. Ne smije se danas nikog podcijeniti, danas svi igraju nogomet. Idemo gore opet pobijediti i proći dalje. Već smo odradili par treninga na umjetnoj travi. To je potpuno drugačiji stil nogometa. Oni na umjetnoj travi igraju još više od vratara. Odradit ćemo i mi nekoliko treninga na umjetnoj travi da se što bolje pripremimo.

 

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije