IMA SOLUCIJU

Hajduku je donio rekordnu zaradu, čeka ga najjača liga na svijetu, a sad je našao privremeno rješenje

16-godišnji Luka Vušković debritirao za Hajduk protiv Dinama
Foto: Marko Lukunic/PIXSELL
1/3
09.07.2024.
u 19:17

Vušković će tako u sezoni 24/25 nositi dres belgijskog prvoligaša Westerloa, za kojeg igra i nekadašnji napadač Rijeke, Matija Frigan. Vušković je prošle sezone igrao za Radomiak u kojem je odigrao 14 utakmica uz tri postignuta pogotka

Prošlo je već neko vrijeme otkako je Hajduk zaključio transfer Luke Vuškovića u redove engleskog premierligaša Tottenhama. No, 17-godišnji stoper i mladi hrvatski reprezentativac zbog takvih pravila u Engleskoj ne može zaigrati dok ne napuni 18 godina. Zato je nakon lanjske avanture u poljskom Radomiaku, sada našao novi klub u kojem će igrati od ovoga ljeta.

Vušković će tako u sezoni 24/25 nositi dres belgijskog prvoligaša Westerloa, za kojeg igra i nekadašnji napadač Rijeke, Matija Frigan. Vušković je prošle sezone igrao za Radomiak u kojem je odigrao 14 utakmica uz tri postignuta pogotka.

Za vjerovati je da će se Vušković, kojeg je Hajduk prodao za rekordnih 14 milijuna eura, u Belgiji zadržati samo jednu godinu, jer od 1. srpnja 2025. može postati punopravni igrač Tottenhama. Podsjetimo, Vušković je najmlađi debitant u povijesti Hajduka, ali i najmlađi strijelac za klub s Poljuda u službenim utakmicama.

Ključne riječi

Komentara 2

ST
sttipe
22:15 09.07.2024.

Gledam danas njegove suigrače u prvoj momčadi Hajduka, bolji su 2 klase, od ovih starijih šta su kasnije igrali protiv ovih ukrainaca... Postavljanje, točniji pravovremeniji pasovi, "mekani", svi su bili odlični od neke 15', pa dok nisu izašli.. Ostavija bibi Lučića žapera i Uremovića, ostale bi proda, pa koliko uvatim.. Mladi su sad osjetno bolji, a imaju puno mista za napredovat. I moš ih prodat.. Stare više ne moš.. U Hajduku rade sve obrnuto!!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije