SUPRUGA U ŠOKU

Hakimi zarađuje milijune, a 80 posto novca daje majci: 'Jedino tako se može riješiti te žene'

Foto: Reynaud Julien/APS-Medias/ABACA/
1/5
19.04.2023.
u 17:24

Španjolska glumica ostala je zatečena kada je shvatila da neće dobiti ništa od ukupnih 80 milijuna eura

Marokanska nogometna zvijezda Achraf Hakimi optužen je za zlostavljanje mlade djevojke pa je njegova uskoro bivša supruga Hiba Abouk podnijela zahtjev za rastavu, ali nemalo se iznenadila kada je saznala da neće dobiti ništa od bogatstva nogometaša francuskog PSG-a. U karijeri je do sada nastupao i za Real te Borussiju, njegovo bogatstvo se procjenjuje na oko 70 milijuna eura. 

Francuski magazin First Mag i Marca otkrivaju da su se Abouk i Hakimi pojavili na sudu kako bi se dogovorili o podjeli imovine stečene u braku. Španjolska glumica je ostala šokirana kad je doznala da Hakimi u svom posjedu, pravno gledano, nema niti centa. O čemu se radi? 24-godišnji Hakimi je godinama svu svoju zaradu i imovinu prepisivao na svoju majku, tako da Hibi ne mora isplatiti ništa nakon rastave.

Glumica je na sudu zahtijevala pola njegove imovine, no rečeno joj je da sva imovina igrača PSG-a glasi na njegovu majku Saidu Mouh koja je progovorila za medije. 

- Ako je išta napravio u vezi prebacivanja novca, ja nisam svjesna toga. U čemu je problem ako je to istina? Ako moj sin to ne učini, neće se moći riješiti one žene  - izjavila je Mouh za Morocco World News, prenosi talijanska Gazzetta dello Sport.

 

 

 

Ključne riječi

Komentara 1

PO
Poletarac101
15:22 20.04.2023.

Hahaha...Haki Hakler👌😁

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije