Dino zabio gol

Halilović debitirao za Barcu B: Evo što je rekao nakon poraza

Alen Halilović
Foto: Reuters/PIXSELL (Ilustracija)
17.08.2014.
u 10:41

- Puno klubova se raspitivalo za mene, ali ja sam htio samo Barcelonu. Samo sam čekao ponudu Barce i zato sam toliko sretan što sam ovdje

Alen Halilović odigrao je svoj prvi susret za Barcelonu B, a njegova momčad u prijateljskoj utakmici poražena je od Llagostere 1:2. Mladi hrvatski nogometaš odigrao je solidnu utakmicu, a poraz ga nije previše rastužio.

- Osjećam se sjajno, istina je da smo izgubili, ali bit će bolje. Bila je to naša prva utakmica na našem stadionu i mogu reći da sam sretan što sam ovdje. Svi mi pomažu i to je jako lijepo. Bit će teško ove sezone, mi smo vrlo mlada momčad, ali dat ćemo sve od sebe, rekao je Halilović.

Igrajući u Dinamu imao je dosta ponuda, ali za njega je postojao samo jedan klub.

- Puno klubova se raspitivalo za mene, ali ja sam htio samo Barcelonu. Samo sam čekao ponudu Barce i zato sam toliko sretan što sam ovdje.

U Barci je i mlađi brat Dino, on nastupa za mladu B momčad, a već je postigao i svoj prvi pogodak.

- Vrlo sam sretan zbog njega, on je već zabio gol, a zaista je odličan igrač. Imam dva brata i nadam se da ćemo svi zaigrati u ovom fantastičnom klubu, zaključio je Alen.

>>Dani za Dinu: Barcelona i Dinamo razmijenili čak trojicu nogometaša

Komentara 4

CA
canon60
12:29 17.08.2014.

Mladi "hrvatski* nogometaš će sam odabrati svoj put i državu za koju će igrati kao što su to učinili i "švicarski" nogometaši Rakitić i Petrić, "australski" Šimunić i još podosta drugih. Dečko je tu gdi je i pustite ga da igra.

GA
Gambit
21:35 17.08.2014.

Ima li ovaj 160 cm?

Avatar Vrijeme
Vrijeme
10:50 17.08.2014.

Idemo Alene,...steta sto nisi u CFC, ali ni Barca nije losa......hahhaha,...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije