Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 6
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
englesko prvenstvo

Hladan tuš za Liverpool: Nakon prošlotjedne 7:0 pobjede, izgubili u gostima kod Bournemoutha

Premier League - AFC Bournemouth v Liverpool
Foto: Paul Childs/REUTERS
1/4
11.03.2023.
u 16:30

Liverpool je ostao peti sa 42 boda, tri manje od četvrtog Tottenham Hotspura koji drži posljednju poziciju koja vodi u Ligu prvaka sljedeće sezone.

U prvoj utakmici 27. kola engleskog nogometnog prvenstva Bournemouth je iznenađujuće na svom terenu svladao Liverpool sa 1-0 (1-0). Jedini gol na utakmici postigao je Billing u 28. minuti nakon odličnog prolaska po desnom krilu i dodavanja Ouattare. Liverpool je najbolju priliku za poravnanje propustio u 69. minuti kada Salah nije zabio iz kaznenog udarca.

Ovom pobjedom Bournemuth je skočio na 16. mjesto sa 24 boda, dva više od 18. Leeds Uniteda i 19. Evertona koji se nalaze u zoni ispadanja.

>> PRVI INTERVJU - DARIO ŠIMIĆ: Mamić je prošlost, bilo mi je muka gledati ono sinoć. Puno sam riskirao

Liverpool je ostao peti sa 42 boda, tri manje od četvrtog Tottenham Hotspura koji drži posljednju poziciju koja vodi u Ligu prvaka sljedeće sezone.

Na čelu je Arsenal sa 63 boda, pet manje ima drugi Manchester City.

 

Komentara 2

PE
Pendrek57
17:46 11.03.2023.

Bas mi drago.

Avatar southman
southman
17:47 11.03.2023.

Liverpool u 13 utakmica ove sezone u gostima ima 12 osvojenih bodova. Da su sve te utakmice igrali bez VVD i Salaha imali bi barem 5-6 bodova više.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije