'BOMBA' U SVIJETU TENISA

Hrvat će biti izbornik Srbije, dobio je blagoslov Đokovića

Novak Djokovic remporte sa place en demi finale face à Matteo Berrettini lors des internationaux de France de Roland Garros à Paris
Foto: JB Autissier/PIXSELL
1/3
29.12.2021.
u 17:31

Tko poznaje prilike u srbijanskom tenisu, zna dobro da ni ta odluka nije prošla bez blagoslova samog Đokovića, a nije isključeno da ju je on sam i donio

Samo dan nakon što su demantirali srpske medije objavivši da iz Srbije nije stigao nikakav otkaz, organizatori ATP kupa u Sydneyu, koji počinje 1. siječnja, potvrdili su jučer da Novaka Đokovića neće biti u reprezentaciji Srbije na tom natjecanju.

Njegovo mjesto popunit će Dušan Lajović, a uz njega će u sastavu naših istočnih susjeda biti Filip Krajinović, Nikola Ćaćić i Matej Sabanov. A dužnost izbornika povjerena je drugom od braće Sabanov, koji su donedavno igrali za Hrvatsku, Ivanu.

Dakle, Srbiju će (umjesto Viktora Troickog) ipak voditi jedan Hrvat, ali ne Đokovićev trener Goran Ivanišević, kako se na početku špekuliralo, nego Ivan Sabanov. Tko poznaje prilike u srbijanskom tenisu, zna dobro da ni ta odluka nije prošla bez blagoslova samog Đokovića, a nije isključeno da ju je on sam i donio.
 

Komentara 2

Avatar Ležeći Policajac
Ležeći Policajac
17:49 29.12.2021.

Braća Sabanov su suvereno osvojili trofej na jakom beogradskom turniru, i u paru mogu svojim bodom pomrsiti konce mnogim favoritima ako Krajinović i Lajović budu na nivou. Sjetimo se samo kakav je podvig načinio njemački par na Davis cupu, a Zverev nije nastupao.

TA
Tajg
17:41 29.12.2021.

Čuj on je majčino dite! Gdje je njegova mati rođena,u lijepoj našoj.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije