NAŠA NAJSTARIJA PREDSTAVNICA

Hrvatica na OI nastupila u dresu oblijepljenom crnim trakama: 'Čudi me da nije imala drugi'

Ivana Malobabić
Hrvatski olimpijski odbor
29.07.2024.
u 08:55

Ivana Malobabić morala je zaštitnom trakom sakriti sponzore na dresu, a rezervni očigledno nije imala

Nakon što je Tomislav Pucar prošao prvo kolo na stolnoteniskom turniru, to nije uspjelo jedinoj našoj predstavnici u ženskom turniru. Jedna do najstarijih sportašica na Igrama, 44-godišnja Ivana Malobabić poražena je u prvom kolu od Singapurke Zeng s 3:4.

Sjajan otpor pružila je naša igračica s obzirom na to da je igrala protiv 31. stolnotenisačice svijeta.

Zanimljivo je da je Ivana igrala u dresu sponzora Hrvatskog stolnoteniskog saveza, a to je HEP. No, kako je na Olimpijskim igrama strogo zabranjeno isticanje nacionalnih sponzora, Ivana je reklame morala prekriti zaštitnom trakom.

– Čudi me da Ivana nije imala rezervni dres, bez sponzora. Znala je da ne može igrati s istaknutim domaćim sponzorima. Očigledno u Savezu nisu imali rezervnu varijantu – rekao je Zlatko Pospiš, nekadašnji predsjednik Hrvatskog stolnoteniskog saveza, danas predsjednik Zagrebačkoga saveza.

>> Pogledajte tetovaže vatrenih

Ivana Malobabić
1/13
 

Komentara 4

NO
Nordik
10:03 29.07.2024.

Čisti šlamperaj, glavno da je Mateša bi u prvom redu s svojom unukom.

UK
ukrajina
13:05 29.07.2024.

Glavno da se Mateša i Tomica naslikavaju po Parizu !

ID
Ivo_didin
10:07 29.07.2024.

Ako ona nije znala, a možda uopće nije do nje, jer je dres vidjela tek kada ga je raspakovala u olimpijskom selu, morao je znati "netko" drugi. Vrlo ozbiljan pristup i odlično odrađeno! Rezultati sportaša su nam daleko iznad svega ostalog..

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije