FED CUP

Hrvatice poražene od Nizozemki, Donnu izdao servis

Petra Martić
04.02.2014.
u 18:30

- Šteta je što Petra nekoliko važnih lopti nije odigrala drugačije. Donni pak nije funkcionirao servis, a u takvom slučaju u dvorani je teško očekivati bolji rezultat - rekla je Majoli.

Hrvatske tenisačice poražene su od Nizozemki sa 0:3 u prvom susretu turnira Prve skupine Fed kupa u Budimpešti.

Ishod bi možda bio drugačiji da je Petra Martić u prvom meču uspjela pobijediti Richel Hogenkamp, 205. igračicu svijeta. Petra je pri vodstvu od 6:4, 5:5 imala četiri lopte za break, ali nije ih iskoristila i potom je izgubila drugi i treći set identičnim omjerom 5:7.

Kiki Berthens (124.) svladala je Donnu Vekić sa 6:4, 6:2, a Bertens i Krajiček u paru su bile bolje od Martić i Jurak sa 7:5, 6:2.

- Šteta je što Petra nekoliko važnih lopti nije odigrala drugačije. Donni pak nije funkcionirao servis, a u takvom slučaju u dvorani je teško očekivati bolji rezultat. No, moramo gledati naprijed, protiv Luksemburga u srijedu (izgubio od Belgije 0:3 - op. a.) nadamo se pobjedi - kazala je naša izbornica Iva Majoli.

>> Ana Konjuh operirana, od petka kreće s rehabilitacijom

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije