Bivši trener Dinama

Hrvatska kolonija u Saudijskoj Arabiji sve je veća: Jovičević novi trener Al Raeda

Igor Jovičević više nije trener Dinama
Foto: Luka Stanzl/PIXSELL
1/5
09.07.2023.
u 23:59

Prvu momčad "modrih" je Igor Jovičević dobio u ruke nakon što trenirao drugu momčad i juniore, a tijekom trenerske karijere kraće vrijeme se zadržao u Celju i Karpatima iz Ljviva

Hrvatski nogometni stručnjak Igor Jovičević postao je novi trener saudijskog kluba Al Raeda, objavio je klub iz Buraidaha na društvenim mrežama. Hrvatska kolonija u Saudijskoj Arabiji iz dana u dan sve je veća, pogotovo trenerska.

Slaven Bilić preuzeo je Al Fateh, Krešimir Režić vodi Al Tai, a sada se i Igor Jovićević pridružio elitnom rangu saudijskog nogometa. "Dobro došao treneru," poručili su Saudijci 49-godišnjem Jovičeviću.

GALERIJA Brozović otišao u Saudijsku Arabiju: Jednim potpisom postao najbolje plaćeni hrvatski sportaš

Igor Jovičević više nije trener Dinama
1/26

Posljednju sezonu Jovičević je vodio Šahtar iz Donjecka osvojivši naslov prvaka Ukrajine. Prije toga dvije godine je vodio Dnipro-1 u koji je stigao iz zagrebačkog Dinama kojeg je vodio svega dva mjeseca.

VEZANI ČLANCI:

Prvu momčad "modrih" je dobio u ruke nakon što trenirao drugu momčad i juniore, a tijekom trenerske karijere kraće vrijeme se zadržao u Celju i Karpatima iz Ljviva. Prošle sezone Al Raed je osvojio deseto mjesto, a momčad je vodio Rumunj Marius Sumudica.

VIDEO Modrić donio konačnu odluku: 'Posljednjih se dana čak premišljao. Teško je odoljeti bogatstvu'

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije