Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 5
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Fina odobrila

Hrvatska vaterpolska reprezentacija dobila veliko pojačanje, ljevorukog topnika svjetskog glasa

Konstantin Harkov
Igor Šoban/Pixsell
25.03.2022.
u 14:51

Odlučio sam se igrati za Hrvatsku jer sam ovdje dobro primljen i jako sam napredovao. S Hrvatskom ću imati daleko veće izglede za osvajanje medalja nego s Rusijom, kaže Harkov

Čekali smo malo dulje od očekivanoga, ali i dočekali. Konstantin Harkov, 25-godišnji ubojiti napadač splitskog Jadrana, od 26. ožujka 2022. ima pravo nastupati za Hrvatsku. Potvrda o tome stigla je u petak iz Fine i naravno da je oduševila sve u našem stožeru, a posebno izbornika Ivicu Tucka koji će sad imati primjereno popunjenu desnu stranu. Harkov je, naime, veliko pojačanje za našu vrstu, radi se o ljevorukom topniku svjetske reputacije.

I još je relativno mlad, rođen je 23. veljače 1997. godine, tako da smo s njim dobili pojačanje za dulje vrijeme. Prije Jadrana Harkov je igrao za zagrebačku Mladost, ali kad je ljetos klub sa Save zapao u (novu) financijsku krizu, on je s Lukom Bukićem, a poslije i s Ivanom Marcelićem preselio na Zvončac. 

- Odlučio sam se igrati za Hrvatsku jer sam ovdje dobro primljen i jako sam napredovao. S Hrvatskom ću imati daleko veće izglede za osvajanje medalja nego s Rusijom. A moja velika želja je osvojiti olimpijsko zlato! - objasnio je svoj prijelaz u jednom razgovoru za Večernji list.

 

Ključne riječi

Komentara 2

TR
Travno221
22:00 26.03.2022.

Snažno pojačanje! Čovjek je na vrijeme shvatio u kom smjeru ide Putinova Rusija. Dobro došao, Kosta, i samo naprijed po nove medalje!

Avatar xilandar
xilandar
19:53 25.03.2022.

Haha, Rus? A sankcije???

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije