UVJERLJIVIH 3:0

Hrvatske odbojkašice nisu imale problema s Kazahstanom, u polufinalu su Challenger Cupa

Varaždin: Zlatna europska liga odbojkašica, Hrvatska - Slovačka
Vjeran Zganec-Rogulja/PIXSELL
29.07.2022.
u 08:00

Odlična je bila kapetanica Samanta Fabris sa 19 poena, dok je Laura Miloš osvojila 13 poena.

Hrvatska ženska odbojkaška reprezentacija plasirala se u polufinale Challenger Cupa u Zadru, naše su igračice u četvrtfinalu svladale Kazahstan sa 3-0 (25-20, 25-15, 25-20).

Odlična je bila kapetanica Samanta Fabris sa 19 poena, dok je Laura Miloš osvojila 13 poena.

Hrvatska će u subotu u polufinalu od 20 sati igrati protiv Portorika koji je prošao dalje bez borbe jer se reprezentacija Kameruna nije pojavila u Zadru.

U četvrtak je polufinale izborila i Belgija 3-0 (25-18, 25-23, 25-15) pobjedom protiv Češke. Belgijanke će u polufinalu igrati protiv boljih iz ogleda Kolumbija - Francuska koji je na programu u petak.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije