NISMO DOBRO KRENULI

Loš dan za hrvatsko plivanje u Parizu: Miljenić i Pavalić bez polufinala na 100 slobodno

Zagreb: Konferencija za medije povodom odlaska predstavnika Hrvatske u plivanju na Olimpijske igre u Pariz
Neva Zganec/PIXSELL
30.07.2024.
u 11:51

Obzirom a najbržih 16 plivača u deset kvalifikacijskih skupina može osigurati prolazak u polufinale, jasno je da Miljenić neće nastaviti svoj nastup

Hrvatska plivačica Jana Pavalić nije se u utorak uspjela plasirati u polufinale na 100 m slobodno na Olimpijskim igrama u Parizu

Sedamnaestogodišnja Pavalić, je u svojoj kvalifikacijskoj skupini bila osma s vremenom 55.77 što je 22 stotinke slabije od njenog najboljeg rezultata i hrvatskog rekorda (55.55). Njeno vrijeme je ukupno bilo 21. u kvalifikacijama, a najbrža je bila Šveđanka Sarah Sjoestroem s vremenom 52.99.

Za plasman u polufinale trebalo je plivati 54.16.

Bez finala je danas ostao i Nikola Miljenić koji je na 100 m slobodno u svojoj kvalifikacijskoj skupini osvojio posljednje, osmo mjesto s rezultatom 49.34 sekundi.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije