RUŽNI POVICI

Igor Štimac došao je pogledati utakmicu Hajduka. Navijači ga vrijeđali na tribini u Pločama

Split: MAXtv 1. HNL, 23. kolo, HNK Hajduk - NK Zadar
Foto: Ivo Cagalj/PIXSELL
1/9
31.10.2023.
u 16:43

Štimac je često znao u javnosti kritizirati Udrugu Naš Hajduk i model upravljanja klubom, nedavno je izjavio da Hajduk vodi 'bagra', što mu dio navijača jako zamjera pa ga je vrijeđao u Pločama.

Nogometaši Hajduka, koji su osvojili Hrvatski kup posljednje dvije sezone, u osmini finala ovog natjecanja svladali su u gostima Jadran Luka Ploče 2-0 (0-0). Hajduk se mučio kako probiti domaćeg trećeligaša, briljirao je vratar Jadrana LP Kalac, a na kraju je utakmicu prelomio David Martić koji je u 73. minuti dao autogol. Na samom kraju, u 92. minuti, Emir Sahiti je dao gol za 2-0.

GALERIJA Hajduk slavio 2:0 protiv Jadrana iz Ploča

Split: MAXtv 1. HNL, 23. kolo, HNK Hajduk - NK Zadar
1/23

U Pločama je napravljena velika fešta, tribine su bile pune, a jedan od gostiju bio je Igor Štimac, proslavljeni vatreni, nekadašnji izbornik Hrvatske i bivši sportski direktor Hajduka. Štimac je često znao u javnosti kritizirati Udrugu Naš Hajduk i model upravljanja klubom, nedavno je izjavio da Hajduk vodi 'bagra', što mu dio navijača jako zamjera pa ga je vrijeđao u Pločama.

VEZANI ČLANCI:

Neki navijači su krajem utakmice u Pločama skandirali: 'Štimac, Turčine, napuši se k**čine.'

 

Komentara 10

Avatar horuk
horuk
18:12 31.10.2023.

Mislim isto kao i Štimac a hajdukovac sam od malena.

MC
MCA
17:14 31.10.2023.

navijaci, bolje reci huligani!

TI
tigidar9
17:56 31.10.2023.

Ma mogu oni pjevati 'borbene', ali dok ne vrate Štimca naslov mogu samo sanjati.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije