Benoît Badiashile

Igrač za kojeg se Chelsea odlučio umjesto Gvardiola predstavljen na Stamford Bridgeu

Foto: Chelsea FC (Facebook)
1/3
05.01.2023.
u 17:01

Badiashile je debitirao u međunarodnoj konkurenciji prošlog rujna, za dvije utakmice u Ligi nacija. Ipak, nije izabran za Svjetsko prvenstvo u Kataru, unatoč brojnim obrambenim izostancima kod Bluesa.

Engleski klub Chelsea potvrdio je u četvrtak dolazak francuskog reprezentativnog braniča iz Monaca Benoîta Badiashilea (22), koji je potpisao ugovor na sedam i pol godina. Prema izvoru bliskom francuskom klubu, Londončani, koji se u četvrtak navečer susreću s Manchester Cityjem u 19. kolu Premier lige, platili su nešto manje od 40 milijuna eura kako bi osigurali usluge igrača.

>> Emocije slomile Ivana Leku: 'Rekli su di ćeš doli, jesi lud, ali vrime je za veliki Hajduk'

Badiashile je debitirao u međunarodnoj konkurenciji prošlog rujna, za dvije utakmice u Ligi nacija, ali nije izabran za Svjetsko prvenstvo u Kataru, unatoč brojnim obrambenim izostancima kod Bluesa.

Visoki branič (1.94 m) osvojio je Chelsea ne samo svojom visinom i igrom glavom, već i brzinom i kvalitetom dugog ili kratkog pasa, što posebno odgovara igri koju zagovara trener Graham Potter.

 

Komentara 1

Avatar JustForYou
JustForYou
17:04 05.01.2023.

I Orsic ce zavrsiti ovako i nece vidjet Engleske, Nijeste vi dovoljno dobri za njih. Po neki i dodje, ali rijetko, svakih 10 godina, jedan ili dva i ne zadrzavaju se dugo.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije