Ušli u Bundesligu

Igrači RB Leipzigu u slavlju ozlijedili trenera

RB Leipzig
Foto: Youtube Screenshot
1/2
Autori: Drago Hudika, Hina
08.05.2016.
u 19:53

RB Leipzig se tako priključio Freiburgu, koji se vraća u Bundesligu

Nogometaši RB Leipziga u sljedećoj će sezoni biti bundesligaši nakon što su u predzadnjem kolu Druge njemačke lige slavili kod kuće protiv Karlsruhea s 2-0. 

RB Leipzig se tako priključio Freiburgu, koji se vraća u Bundesligu. Klub iz Leipziga je u vlasništvu austrijske kompanije Red Bull, a trener im je bivši strateg Schalkea Ralf Rangnick.

Također, poznato je da je Nürnberg osvojio treće mjesto, te se u dvije utakmice s 16-plasiranim klubom Bundeslige pokušati izboriti viši razred.

Trener Ralf Rangnick dobro će pamtiti slavlje. Igrači su trenera lovili po terenu kako bi ga zalili pivom, a on je tom prilikom pao te ozlijedio nogu.

>>Niko Kovač svladao Borussiju i osigurao naslov Bayernu!

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije