Tudor presretan

Ivanković: Grozno mi je, jako sam razočaran

Branko Ivanković (1)
Slavko Midžor/Pixsell
15.09.2013.
u 11:36

- Iako smo im parirali u ovoj utakmici, oni imaju najbolji kadar igrača, nitko se s Dinamom ne može mjeriti

Nakon Zvonimira Solde, Branko Ivanković je prvi trener plavih koji je na svom debiju upisao poraz. Nije dobro startao u svoj treći mandat, poraz od Hajduka nije nimalo ugodan, to prije jer ga sad čeka i prvi ispit u Europskoj ligi.

- Nije lako pričati kad izgubiš, ali bio je ovo dobar derbi, u odličnoj atmosferi, vjerujem da su gledatelji uživali u dobroj, borbenoj, ratničkoj utakmici, a golove smo primili iz prekida, a to smo vježbali. Imali smo neke šanse, a u derbiju moraš iskoristiti i polupriliku – kazao je Branko Ivanković.

Bili ste prilično samouvjereni prije utakmice, jeste li sad razočarani?

Jesam, želio sam i tako radio, da dobijemo utakmicu.

Kao trener koji dosad nije izgubio u Poljudu zacijelo vam nije lako?

- Grozno mi je, niti jedan poraz nije ugodan, pogotovu ne od Hajduka.

Ivankoviću sad sigurno neće biti lako do četvrtka, ugođaj oko Dinama se jako pokvario ovim porazom, pitanje je i hoće li sad doći puno publike na susret s Černomorecom.

- Sigurno da nije dobro izgubiti jer se gubi i atmosfera, bilo bi sve lakše da se nije izgubilo. No, igrači će se oporaviti – vjeruje Ivanković.

No, ono što više zabrinjava od svega to je loša igra plavih. Dobro, nije ni Hajduk igrao puno bolje, ali je slavio.

- Veseli me Pašalić, ne samo zbog golova, ali ne bih nikoga izdvajao, pobijedio je naš momčadski duh, veliko srce i ogromna količina trčanja – kazao je Tudor kojem se nije svidjelo suđenje.

- Osjetio sam tendenciozno suđenje na početku utakmice.

Priznao je da je Dinamo bio bolji u prvom dijelu.

- Je, od početka su odgovorili na našu visoku igru, dugim loptama, a imaju kvalitetu da zadrže lopte. I \'ničije\' lopte su uzimali, ali nisu nam napravili pravu šansu.

Hajdukov trener i dalje plave drži prvim favoritom za naslov.

- Iako smo im parirali u ovoj utakmici, oni imaju najbolji kadar igrača, nitko se s Dinamom ne može mjeriti. Mi se nećemo predati, sad smo dobili veliki poticaj – zaključio je Tudor kojem je cijela obitelj bila na utakmici.

>>Dinamo s dva pogotka uništio 18-godišnji Mario Pašalić!

>>Maloča: Bog je nagradio Pašalića što nije otišao u Italiju

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije