KVITFJELL

Ivica 13. na treningu spusta: Zadovoljan sam

kostelic (1)
AFP
10.03.2011.
u 14:02

Ivica Kostelić ostvario je 13., Natko Zrnčić-Dim 45. vrijeme drugog treninga spusta voženog danas u Kvitfjellu (NOR). Didier Cuche (ŠVI) bio je najbrži.

Vrijeme Ivice Kostelića, sa startnim brojem 20, na današnjem treningu spusta u Kvitfjellu iznosilo je 1:48.69. I bilo je sekundu i 37 stotinki sekunde sporije u odnosu na najbrže vrijeme. Najbliže vremenu Didiera Cuchea približili su se danas Klaus Kroell (AUT, + 0.35 sek.) te Christof Innerhofer (ITA, + 0.65 sek.).

- Zadovoljan sam prvim treningom, današnjom vožnjom kao i rezultatom. Važno je da nisam ništa gubio na ravnici, staza je tvrda te nije grbava, a skokovi su dobri, s time da je drugi skok malo duži - izjavio je nakon treninga vodeći skijaš ukupnog poretka FIS Svjetskog kupa.

Natko Zrnčić-Dim sa startnim je brojem 42 odskijao 45. vrijeme treninga, uz 3.25 sek. zaostatka u odnosu na najbrže vrijeme.

- Danas sam vozio polakše kako bih što bolje odgledao stazu, a sutra moram, naravno, ubrzati. Lijepo je voziti, čini mi se do sada najbolja staza u Kvitjfellu, dobar snijeg i dobro skijanje koji će mi, nadam se, pomoći da sutra ostvarim bodove - komentirao je današnji trening Natko.

Sutrašnji dan u Kvitfjellu donosi i prvu od dvije "vezane" utrke spusta.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije