odbojkaška europska

Izbornik Šimunčić: Krenuli smo tiho 
i ponizno, ovo nam je nagrada

'26.05.2013., Dom odbojke Bojan Stranic, Zagreb - Kvalifikacijski turnir odbojkasa za SP u Poljskoj 2014., Hrvatska - Nizozemska. Igor Simuncic.  Photo: Luka Stanzl/PIXSELL'
'Luka Stanzl/PIXSELL'
06.07.2013.
u 22:45

- Da mi je netko kad smo krenuli u Europsku ligu rekao da ćemo dvije utakmice prije kraja osigurati Final Four, naravno da mu ne bih vjerovao – iskren je bio izbornik Šimunčić.

Malo je nedostajalo da odbojkaši Hrvatske ove sezone ostanu bez utakmica tijekom lipnja i srpnja. Za Mediteranske igre nisu ni bili predviđeni, a velika borba vodila se u Europskom odbojkaškom savezu da nas uvrsti u natjecanje Europske lige.

U posljednji trenutak smo upali, a izbornik Igor Šimunčić susreo se tada s  problemom igračkog kadra. Naime, ponajbolji naši odbojkaši (Omrčen, Kovačević, Vulin, Galić) su ozlijeđeni pa je u avanturu krenuo s pomlađenom momčadi. I nakon deset odigranih utakmica dečki s izborili nastup na završnom turniru u turskom Marmarisu 13. i 14. srpnja.

 - Da mi je netko kad smo krenuli u Europsku ligu rekao da ćemo dvije utakmice prije kraja osigurati Final Four, naravno da mu ne bih vjerovao. Mirno, tiho i ponizno ušli smo u natjecanje i ovo nam je nagrada, ali i još jedna prilika da vidimo koliko vrijedimo. Nema ništa bolje za jednu reprezentaciju od toga. – iskren je bio izbornik Šimunčić.

Hrvatski su odbojkaški reprezentativci i vrsni pjevači. Odličan dan završili su uz „Sretan ti rođendan\" povodom 18. rođendana Nikole Ščerbakova.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije