SP RUKOMETAŠICA Danas protiv Urugvaja

Izdržalo se i udaranje u trbuh

'Croatia\'s Lidija Horvat (R) shoots to score past Uruguay\'s Alejandra Ferrari during their preliminary round match at Women\'s World Handball Championships in St. Petersburg December 10, 2005. Croat
'GRIGORY DUKOR'
05.12.2011.
u 15:27

Na tribinama je pedesetak Hrvata svih generacija bodrilo naše igračice u susretu protiv Bjelokosne Obale (36:20)

Nakon pobjede nad Bjelokosnom Obalom (36:20) u prvoj utakmici Svjetskog prvenstva u Brazilu, u ponedjeljak hrvatske rukometašice igraju protiv Urugvaja.

Lidija Horvat jedna je od šest igračica koja je na Svjetskom prvenstvu 2005. godine u Rusiji igrala protiv današnjih suparnica. Postigla je Lidija tada šest pogodaka, a to je do danas i najveća pobjeda naših rukometašica na svjetskim smotrama (44:9).

Osim Lidije, tada su iz današnjeg sastava igrale Tatari, Jovetić, Grubišić, Jelčić i Franić.

– Valjda Urugvajke neće igrati tako grubo kao rukometašice Bjelokosne Obale. Još i sad osjećam bolove od onog udarca u trbuh. Imala sam osjećaj kao da me pogodila lokomotiva – rekla je Lidija.

Na prvoj utakmici igračice je bodrilo pedesetak Hrvata. Na tribinama, osim onih iz druge ili treće generacije doseljenika, ima i onih koji su došli nedavno.

– Iz Zagreba sam se doselila u Sao Paulo i tu sam se udala. Supruga Brazilca upoznala sam u diskoteci Aquarius. Zaljubili smo se i evo me ovdje – rekla nam je Iva.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije