SVLADALI LOKOMOTIVU

Jakirović preporodio Rijeku, imaju pet utakmica bez poraza: Trebamo ovako nastaviti

Zagreb: Utakmica NK Lokomotiva i HNK Rijeka u 22. kolu Prve HNL
Foto: Luka Stanzl/PIXSELL
1/8
18.02.2023.
u 21:50

- U pet kola smanjili smo zaostatak i uhvatili priključak. Treba nastaviti raditi i vjerovati da možemo ostvariti četvrto mjesto - zaključio je Sergej Jakirović.

Nogometaši Rijeke na gostovanju kod Lokomotive stigli su do četvrte uzastopne prvenstvene pobjede približivši se na samo dva boda od četvrtog mjesta.

– Dobro smo otvorili utakmicu poveli i onda darovali tri zicera koje Lokomotiva nije iskoristila. Opasno smo živjeli do kraja prvog poluvremena. Posložili smo se na poluvremenu, dogovorili smo se da mora biti veća koncentracija jer najveće prilike stizale su nakon naših pogrešaka, rekao je Sergej Jakirović.

Rijeka pet utakmica ne zna za poraz, a pritom je u nizu od četiri pobjede čak tri ostvarila na gostovanjima.

– To je fantastično. U pet kola smanjili smo zaostatak i uhvatili priključak. Treba nastaviti raditi i vjerovati da možemo ostvariti četvrto mjesto - zaključio je Sergej Jakirović.

>> Velika suparnica Janice Kostelić preminula u 38. godini

Komentara 4

BE
Berri
23:22 18.02.2023.

Igra se još 14 utakmica, prvenstvo završava tek 3.6.2023, a u igri je za ove koji su odigrali 22 kola još 42 boda, tako da Rijeka još može stići Osijeka i izboriti Europu.

BE
Berri
23:15 18.02.2023.

Nema se tu što reći nego samo pohvale!

BL
blekpanther
14:26 19.02.2023.

Zašto toliko suzdržano Sergej? Prvo mjesto je nedostižno sve ostalo moguće? Nitko u ovom djelu prvenstva nije jači od vas čak ni Dinamo!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije