IGOR ŠTIMAC ZA VL

'Jakobušić igra poput hazardera, ali kocka se s tuđom lovom. Hajduk je većinom doveo čisti škart'

AFC Asian Cup - Group B - Australia v India
MOLLY DARLINGTON/REUTERS
01.02.2024.
u 18:32

- Jakobušićev PR cijelo vrijeme projicira ozračje između ultimativnog osvajanja naslova i onoga da se ne bi znali ponašati ako postanu prvaci jer tada im nitko ne bi mogao biti ni za što kriv niti bi mogli napadati politiku, Zagreb, suce, Hrvatski nogometni savez - rekao je legendarni vatreni za Večernjak.

Ključne riječi

Komentara 17

KU
Kujttim
18:48 01.02.2024.

Igor Štimac je u svemu u pravu. Najžešći je oponent projekta Naš Hajduk, ali je isto tako činjenica da se više nikada neće moći približiti Hajduku. Sve što je Štimac rekao drži vodu, isto kao što mu, vrlo vjerojatno, nikada više neće biti pružena prilika da radi u Hajduku.

Avatar Le-Freak
Le-Freak
19:42 01.02.2024.

U svemu je u pravu, baš i ja slično mislim.

DU
Deleted user
20:19 01.02.2024.

Bravo Igore, svaka ti je na mistu.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?