NAJVEĆI TRAGIČAR

Jedan je Danac zbog poraza od Hrvatske dobio prijetnje smrću

Hrvatska pobijedila Dansku nakon serije penala i plasirala se u ?etvrtfinale SP-a!
EXPA/EXPA
10.06.2022.
u 07:00

Naime, u skautiranju Danaca našim se skautima potkrao propust kako Danci imaju pripremljenu akciju za pogodak nakon ubacivanja rukom iz auta. Tako je Hrvatska primila pogodak već u prvoj minuti.

Hrvatska je Danskoj - crna mačka. Danska je svoju posljednju utakmicu na Svjetskom prvenstvu odigrala upravo protiv – Hrvatske. Sjećate se, bilo je to 1. srpnja 2018. u Nižnjem Novgorodu, gdje je Hrvatska nad Dancima, u dramatičnom raspucavanju jedanaesteraca, prokrčila put u četvrtfinalu Svjetskog prvenstva.

To je bila ona čuvena utakmica u kojoj se dogodilo nekoliko šokantnih situacija i nakon koje je izbornik Zlatko Dalić skrušeno, ali i s velikim olakšanjem zbog teško izborene pobjede priznao da su ga Danci uspjeli iznenaditi. Naime, u skautiranju Danaca našim se skautima potkrao propust kako Danci imaju pripremljenu akciju za pogodak nakon ubacivanja rukom iz auta. Tako je Hrvatska primila pogodak već u prvoj minuti, nakon ubacivanja lopte rukom Knudsena, a strijelac je bio Mathias Jorgensen. Tri minute kasnije izjednačio je Mandžukić.

Šokantni su bili i produžeci, u kojima je Ante Rebić iznudio kazneni udarac, a Schmeichel ga u 116. minuti obranio Modriću. Šokantni su, naravno, bili i penali u kojima je heroj bio naš vratar Subašić, a najveći tragičar Danas Nicolai Jorgensen, kojemu je Suba skinuo treći penal. Nesretni je Danac nakon te utakmice primio zastrašujuće prijetnje smrću pa je Danski nogometni savez bio alarmirao policiju, pokrenuta je istraga...

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije