DVA HRVATA NISU PROŠLA

Jedini hrvatski osvajač medalje na Olimpijskim igrama ostao bez finala u drugoj disciplini

Hrvatski strijelac Miran Maričić osvojio broncu na Olimpijskim igrama u Parizu
Foto: Igor Kralj/PIXSELL
1/3
31.07.2024.
u 10:31

U kvalifikacijama trostava Miran Maričić zauzeo je 26. mjesto, dok je Petar Gorša završio kao 31.

Hrvatski strijelci Miran Maričić i Petar Gorša nisu se plasirali u srijedu u finale discipline MK puška trostav 50m na Olimpijskim igrama u Parizu. Maričić je kvalifikacije završio na 26. mjestu s 585 bodova, a Gorša na 31. sa 583 boda.

Nakon prve serije pucanja u klečećem stavu žGorša je završio kao 24. sa 195 bodova, dok je Maričić bio 31. sa 194 bodova  Nakon dvije serije ležećeg položaja Maričić je bio na 26. mjestu sa 198 boodva, a Gorša 27. sa 197 bodova. Pucanje u stajaćem položaju Maričić je završio na 26. mjestu (193), a Gorša na 31. mjestu (191). 

Najbolji je u kvalifikacijama bio Kinez Yukun Liu.  Samo prvih osam ide u finale.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije