Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 115
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
PROGNOZE

Jelušić: Schild nema premca, ali može se slomiti pod pritiskom

\'09.11.2010. Zagreb - Na konferenciji za tisak Hrvatskog skijaskog saveza potpisan je novi sponzosrki ugovor sa Raiffeisen grupom.Ana Jelusic Photo: Patrik Macek/PIXSELL\'
Patrik Macek/PIXSELL
03.01.2012.
u 08:12

– Držim fige Zuzulovoj, ona je u Hrvatskoj kao kod kuće, i premda ove sezone nije konstantna, vrijeme joj je za prvu pobjedu ili postolje

Ana Jelušić prva je provjerila sljemenski Crveni spust, na kojem se nakon više od osam mjeseci prvi put i spustila između "kolaca".

– Mislila sam da će mi to biti šok, dosad sam skupila tek 10 skijaških dana ove sezone, vrlo turističkih, ostalo vrijeme provodila sam u uredu. Ali, uživala sam, u cilj sam ušla s osmijehom, osjećaj mi je bio kao da sam se vratila kući. Staza je u dobrom stanju, zasad drži, no, bude li lošije vrijeme, pitanje je koliko će to utjecati na rezultate – prenijela je Ana svoje dojmove sa staze.

Koga skijašica koja je sedam puta nastupala na Sljemenu i popela se na postolje vidi kao najveće favorite?

– Marlies Schild i Tanja Poutiainen imaju zajedno pet kruna, one su uvijek opasne na Sljemenu. Austrijanka je prva favoritkinja, ali kad je pod pritiskom zna i ona popustiti. Tina Maze je sve bolja u slalomu, diže formu. Maria Hofl-Riesch je lani ispunila sve ciljeve i ove sezone uživa, kaže mi da joj se nigdje ne žuri, da se polako "ufurava" u sezonu. A što se Lindsey Vonn tiče, ona u slalomu nije takav majstor da bude među favoritima. Ja držim fige Zuzulovoj, ona je u Hrvatskoj uvijek kao doma, i premda ove sezone nije konstantna, vrijeme joj je za prvu pobjedu ili barem postolje – zaključila je Ana.

Ključne riječi

Komentara 5

Avatar pretorijanac
pretorijanac
10:16 03.01.2012.

Jelušićka i Flajsica........koji ste vi hrvatski skijaški promašaji !!! Još nas sada i dalje tlačite vašim komentiranjem koje nikoga baš i ne zanima.Da Janica komentira to je u redu i normalno ali vi ???????

Avatar rajon rondo
rajon rondo
11:29 03.01.2012.

ana lijepa si, saljem ti pusicu. cmok.

CR
crocro
12:42 03.01.2012.

Točno je, Janica je skromna i ne želi se isticati. Ona se isticala kada je trebalo i na najljepši mogući način je promovirala Hrvatsku. Svojim sjajnim pobjedama. I šao je mi što je zaključila svoju karijeru, da je odvozila još barem 5 sezona. No, on najbolje zna, vjerojatno je umorna os svega i dobar je dio zdravlja odvojila za slavu športa u Hrvatskoj. Istina je da Ana i Nika nisu blistale, i obje su prerano prekinule i na taj način dodatno ogorčale Hrvatsku javnost. Zato ih se malo javnost malo zasitila, misleći da su još mogle dati i napredovati a umjesto toga sada se na mnogo lakši način guraju na bine. Čak se najavljuju i slijedeće godine, kao Nika. Nemam ništa protiv njih, odlučile su nestati iz skijaškog svijeta kada su još mogle dati pa niti ne trebaju očekivati da će ih baš s velikom srećom Hrvatska javnost prigrliti u svakodnevnom pokazivanju i isticanju.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije