Ruslan Sulejmanov

'Jemjeljanjenko uopće nije bio spreman za meč s Cro Copom'

Mirko Filipović, Stipe Drviš, sparing (1)
Daniel Kasap/Pixsell
30.10.2013.
u 11:00

– On je čak htio da se meč odgodi i održi u nekom drugom terminu, ali malo se precijenio

Aleksandar Jemjeljanjenko, kao što smo već izvijestili, u utorak je u Moskvi održao vlastitu konferenciju za medije da bi otkrio svoju stranu priče o fizičkom sukobu u kafiću nakon kojeg mu je propao i veliki revanš protiv Mirka Filipovića.

Cro Copov protivnik na kraju će biti iskusni teškaš Aleksej Oleinik, a predsjednik Legend organizacije Ruslan Sulejmanov otkrio je neke dodatne detalje o cijeloj toj priči.

– Raskinuli smo suradnju s njim jer jednostavno nije bio spreman za meč. To se moglo vidjeti iz svake njegove riječ i poteza. Nama sad nikakvu razliku ne stvara informacija je li on ozlijeđen i kako se do to dogodilo. On je čak htio da se meč odgodi i održi u nekom drugom terminu, ali malo se precijenio. Ne možemo mi odgađati cijeli event samo zbog njega. To jednostavno nije moguće, niti bismo to zbog njega napravili – rekao je Ruslan.

– Njegova je ruka bila bandažirana, vidjeli su mu se samo vrhovi prstiju, ali to nam ništa ne znači, imamo samo njegovu riječ da je ozlijeđen – dodao je Sulejmanov.

Ubrzo je reagirao i Fjodorov brat. – Neka me pošalju na pregled k liječniku i sve će znati – odgovorio je Aleksandar.

>>Našli mu protivnika: Evo s kim se Cro Cop bori u Rusiji!

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije