Talijanska liga

Juventusov peti poraz ove sezone, Napoli ponovno drugi

Juventus
Foto: Reuters/PIXSELL
1/7
08.05.2016.
u 23:00

Juventus je već ranije osigurao naslov, a kod već ispale Verone su u "šarenom" sastavu doživjeli neočekivan, peti poraz u sezoni

U zadnjim susretima 37. kola talijanske lige prvak Juventus je poražen kod Verone s 1:2, dok je Napoli slavio kod Torina s 2:1. 

Juventus je već ranije osigurao naslov, a kod već ispale Verone su u "šarenom" sastavu doživjeli neočekivan, peti poraz u sezoni. Luca Toni (43) i Federico Viviani (55) su bili strijelci za Veronu, dok je poraz ublažio Dybala (90+3pen).  Marijo Mandžukić nije bio u sastavu Juvea. 

Napoli se pobjedom kod Torina vratio na drugo mjesto, pretekavši Romu za dva boda. Gonzalo Higuain (12) i Jose Maria Callejon (20) bili su strijelci za Napoli, a Bruno Peres (66) za Torino. 

Juventus ima 88 bodova, Napoli je drugi s 79, Roma treća s 77 bodova, dok je Torino 11. s 45 bodova. 

>>Kalinić pogodio vratnicu, viole i četvrtu utakmicu bez pobjede

Komentara 1

Avatar gremo20
gremo20
13:25 09.05.2016.

nema mandže, nema pobjede...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije