HRABAR POTEZ

Kapetan Zadra postao je junak dana. Skočio je u more i spasio čovjeka od utapanja

Zadar: Košarkaši Zadra počeli pripreme za novu sezonu
Sime Zelic/PIXSELL
11.10.2024.
u 15:19

Herojski je to čin košarkaškog reprezentativca koji je tako postao junak dana.

Velika drama dogodila se u petak u Zadru. Muškarac je ušao u vodu i počeo se utapati, a za njim je odmah skočio kapetan košarkaškog kluba Zadar Marko Ramljak (31) i spasio ga od utapanja. Herojski je to čin košarkaškog reprezentativca koji je tako postao junak dana. 

- Ponekad pjiem kavu kraj mora. To je kafić koji svi znaju u Zadru. Tako je bilo i jutros, oko 11.30 sati. Bio sam sa suprugom i prijateljem. Supruga je bila s našim djetetom malo dalje od nas i zapravo je ona primijetila kako se čovjek u moru utapa. Niti pet metara od obale - rekao je Ramljak za portal 24sata.

VEZANI ČLANCI:

- Radilo se o kupaču, čovjek nije bio u odjeći, nije pao u more. Očito je nešto pošlo po zlu i nije bio u redu. Kad sam to shvatio, skočio sam u more u odjeći pa pomogao muškarcu da se približi obali. Prijatelj fizioterapeut mi je dao ruku, izvukli smo utopljenika iz mora. Čovjek je bio malo izgubljen. Zahvaljivao mi se i to nekoliko puta. Pozvali smo Hitnu pomoć kako bi se uvjerili da je sve u redu. Vrlo brzo su došli, a mi smo u međuvremenu pomogli čovjeku da se utopli. Gospodina ne poznajem, ali se nadam da će sve biti OK - rekao je Ramljak.

Iz zadarske bolnice objavili su nam kako je liječnik pružio pomoć muškarcu na mjestu događaja te da nije bilo potrebe za daljnjom obradom, a Ramljak je dodao kako to nikako nije herojstvo, nego da bi to svi napravili. 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije