Šibenčani slabi sa Sliemom

Karačić: Znamo gdje su problemi

Šibenik - Sliema (1)
Pixsell
03.07.2010.
u 11:43

Pokisli, tužni, neraspoloženi, takvi su bili Šibenčani nakon 0:0 protiv Slieme u prvoj utakmici 1. pretkola Europske lige što se odigrala u Dugopolju.

Za Šibenik je to bila povijesna utakmica, prva u Europi.

- Dignite glavu, vidite kako je nama već godinama - obratio se Šibenčanima jedan od pasioniranih hajdukovaca i izmamio njihove osmijehe.

Trener Branko Karačić svjestan je težine uzvrata na Malti. Ali, i slabe igre koju je njegova momčad prikazala. Osim dvije odlične prigode u sudačkoj nadoknadi drugog dijela, Šibenik se nije baš iskazao.

- Nisam zadovoljan, očekivao sam da ćemo doći do rezultata koji će nam donijeti miran uzvrat. Ali, s indisponiranim veznim redom nije moglo bolje. Na Malti će biti više prostora za kontre, bit će to jedna druga priča - rekao je Karačić.

Vidjelo se koliko Šibeniku nedostaju Zec, Ademi, Vidić i Budiša.

- Daleko smo mi od prošlosezonske ekipe, znamo gdje su problemi - kaže Karačić.

Najviše se očekivalo do Memheda Alispahića, ključnog igrača Šibenika, koji nije bio na očekivanoj razini.

- Ovih 0:0 treba što prije zaboraviti i okrenuti se uzvratu. Možemo proći dalje - kaže Alispahić. (om)

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije