RASPRAVA NA SKUPŠTINI

Klarić: Mamić vodi nogometnu mafiju u Hrvatskoj

Mirko Klarić
Nino Strmotić/PIXSELL
22.11.2009.
u 14:51

Kada je na skupštini Hajduka došla na red rasprava o financijskom izvještaju, ponovno je za govornicu stao Mirko Klarić.

- Želio bih se zahvaliti Mati Perošu, bivšem predsjedniku Hajduka, koji se usprostavio organiziranoj mafiji, na čelu sa Zdravkom Mamićem, koja drma hrvatskim nogometom - rekao je Klarić.

Dioničari su zamjerili organizatorima što prije glasovanja o financijskom izvještaju nije pročitan niti sažetak nalaza revizije u klubu.

Pri svakom glasanju mali dioničari, članovi Torcide, bili su protiv. No, kada bi u zrak dizali papire, pokazatelje glasova, redovito su pjevali "Viju se naše zastave i naši šalovi".

Ključne riječi

Komentara 2

OB
-obrisani-
15:07 22.11.2009.

Poštovani Hrvati. Imam za vas novu šalu koja kroži po Sloveniji.. U školi pita učiteljica maloga Ivicu koga on to voli .. I mali Ivica odgovori: Ja ne volim oca, jer je stalno odsutan i na poslovnom putu. A pitaa učiteljica: Voliš li ti svoju majku ?. Ivica odgovara: ne volim ni majku jer ona stalno odlazi od kuče na kavicu sa prijateljicama. Pa upita učiteljica: Pa koga onda ti voliš Ivice ? Dečko odgovori: Ja volim Hrvatsku nogometnun reprezentaciju jer ona ostaje doma... Naka vama bude lijepa nedelja i uspješan tjedan..

DE
derin
17:57 22.11.2009.

e,moj patriot dotle je tebi tata se kupao u moru,hrvat te napravio.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije