LOŠ START

Kloppu se ovo nije dogodilo otkako je preuzeo Liverpool: Priznajem, malo sam zabrinut

Jurgen Klopp
Reuters/Pixsell
23.08.2022.
u 14:41

Klopp je na Anfield došao 2015. godine i ovo mu je najslabiji start u sezonu otkako trenira Liverpool. Nikada dosad od startnih maksimalnih devet bodova nije uzeo samo dva ili manje.

Priznajem, malo sam zabrinut nakon ovakvog starta u sezonu“, izjavio je Juergen Klopp, trener nogometaša Liverpoola nakon poraza 1-2 kod Manchester Uniteda, u velikom derbiju Premier lige.

Bila je to treća ligaška utakmica Liverpoola u novoj sezoni i treća u nizu bez pobjede. Prije poraza na Old Traffordu Kloppova momčad je remizirala kod Fulhama 2-2 i potom odigrala tek 1-1 na domaćem terenu protiv Crystal Palacea.

Klopp je na Anfield došao 2015. godine i ovo mu je najslabiji start u sezonu otkako trenira Liverpool. Nikada dosad od startnih maksimalnih devet bodova nije uzeo samo dva ili manje.

„Moramo se nastaviti boriti i učinit ćemo sve kako bi zadovoljili svakog navijača Liverpoola što prije. Situacija nam nije laka, imamo i problema s ozljedama što se sigurno odrazilo na nas. Na dispoziciji imamo samo 14 ili 15 seniora. To nije ugodno“; naglasio je Klopp.

Trenutačno je Liverpool na 16. mjestu ljestvice, a osvrnuo se Klopp i na poraz od Manchester Uniteda.

„Dvoboj je počeo točno kako smo i očekivali. Manchester United je bio prepun energije, lomili su nas tempom i uspjeli su u tome. No, uvjeren sam kako bi mi pobijedili tek da smo odigrali malo bolje od onoga što smo pokazali. Šteta, ali moramo se spremati za sljedeće utakmice“.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije