Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 143
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
U ZDRAV MOZAK

Komičar Davor Jurkotić otkriva koju će foru 'prodati' igračima Rijeke ako osvoje naslov!

Davor Jurkotić
Foto: Nel Pavletic/PIXSELL
1/8
07.04.2017.
u 08:18

- Možda bi bilo fora napraviti seriju poziva Manceu (zamjenik sportskog direktora, op. a.) s 15 različitih brojeva iz Španjolske, Italije, Njemačke s ponudama od dva-tri milijuna eura za igrače i da mu onda u šest dana “pokupujemo” cijelu ekipu!

Uoči derbija Rijeke i Dinama nazvali smo i sjajnog komičara i voditelja Davora Jurkotića, koji je kroz šou “U zdrav mozak” znao dići na foru i aktere iz hrvatskog nogometa: od pokojnog Vlatka Markovića tražio je štucne, lopte i malo umjetne trave za NK Šmriku, Zdravku Mamiću nudio je šestogodišnjeg bisera, a Hajduku trećeg brata Sharbinija – malog Mićija! Koji, naravno, ne postoji...

No, kad se povede priča o Rijekinoj sezoni, brzo se uozbilji...

– Idem na tekme kad stignem, kad je lijepo vrijeme, najviše zbog sina koji ima sedam godina i već trenira u Orijentu. Skupa smo gledali zadnju tekmu s Cibalijom. Ipak, nisam toliki fan da ću otići u Vinkovce...

Kako “živite” ovu sezonu u kojoj Rijeka prijeti prekinuti Dinamovu dominaciju?

– To bi bilo dobro prvo za naš grad. Znate, mi tu cijelo vrijeme imamo osjećaj da smo nekakvo slijepo crijevo. Glavni su događaji u Zagrebu, nešto malo u Splitu i to je to. I to ne samo u sportu. Koliko znam, u klub je uloženo jako puno truda.

Ma najbolji je Kek

Tko vam je najdraži igrač?

– Meni se najviše sviđa Kek koji uvijek govori ležerno. Ne volim bahate i bezobrazne tipove.

Idete u subotu na Rujevicu?

– Uh, nadam se. Išao bih i radi klinca koji zna sve igrače po imenima, kako koji izgleda... Derbi bi mogao odlučiti prvaka, ali možda bi bilo najljepše u zadnjem kolu u Maksimiru osvojiti naslov. Ma samo da ne krenu kuhinje, mutne igre kakvih smo se nagledali.

Dogodi li se povijesni naslov, hoćete li dići nekog iz kluba na foru?

– Ha, možda bi bilo fora napraviti seriju poziva Manceu (zamjenik sportskog direktora, op. a.) s 15 različitih brojeva iz Španjolske, Italije, Njemačke s ponudama od dva-tri milijuna eura za igrače i da mu onda u šest dana “pokupujemocijelu ekipu!

A pjevač grupe Let 3 Zoran Prodanović Prlja zapravo je veteran Armade.

– Pa recimo da jesam, bio sam 1987. na stadionu JNA na onom finalu kupa koji se vodi kao trenutak osnutka Armade. Bio sam nedavno i na Bijelom brodu za Split i baš sam se izvrsno proveo. To je moja strast preko koje sam i zadržao neke kontakte koje bih možda izgubio - kaže Prlja.

Inače, Rijeka je u spomenutom finalu kupa Jugoslavije u Beogradu na jedanaesterce izgubila od Hajduka (9:8), a kao što je na nedavni derbi u Poljudu navijače vozio Bijeli brod, te je godine Bijeli vlak dovezao 4000 navijača momčadi koju je vodio s klupe Mladen Vranković, a igrali su: Ravnić, Jelavić, Rubčić, Kotur, Paliska, Sredojević, Janković, Matrljan (od 46. Škerjanc), Mladenović, Vujčić (od 77. Valenčić), Radmanović.

>> Mostova zastupnica 'spustila' Mamiću porukom o eurima i offshore računima

Komentara 1

D1
d12345
13:28 07.04.2017.

prvom prilikom bi se prijavio kod psihijatra ako bi mi ovaj lik bio imalo smiješan.....ta ljevičarska žgadija od news bara do nik titanika pa do ovog lika je jad i bijeda hr. humora......sramota me gledati i čitat njihove "provale"....

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije