Skijanje

Kostelić na stazi koja ga je dvaput slala na operacije koljena

'Croatian skier Ivica Kostelic races during the third training of the Men\'s Downhill during the FIS Ski World Cup in Lake Louise, Canada, November 26, 2010. AFP PHOTO/Emmanuel Dunand'
'EMMANUEL DUNAND'
02.12.2010.
u 16:15

Drugim spustom sezone u petak u Beaver Creeku počinje vikend s tri utrke Svjetskog kupa

Ivica Kostelić, Natko Zrnčić-Dim i Tin Široki vozit će današnji spust, dok će Ivica i Natko voziti još i superveleslalom (subota) i veleslalom (nedjelja). Kako se na stazi "Birds of Prey" (Ptice grabljivice) u prošlosti dvaput ozlijedio, što je završavalo operacijama, Ivica pokušava o tome ne razmišljati.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije